Alapítványi Kiadványok

MISSIO Alapítvány

A Missio Alapítvány egy nonprofit szervezet, melynek célja az evangelizáció és keresztény nevelés.

Kezdetben, a Szent Pál Közösség evangelizációs törekvéseihez akartunk hátteret biztosítani általa. Jelenleg elsősorban könyvek és DVD-k kiadása által kíván támogatást nyújtani az új evangelizáció számára.

Elérhetőség: + 40 742 019 256

magyar

Eddig megjelent kiadványaink:

Interaktív Bibliakurzus – Munkafüzet és DVD

„Nincs nagyobb öröm annál, mint amikor felfedezed a helyedet Isten nagy tervében. Ez az érdekfeszítő bibliakurzus pontosan ebben segít majd neked.”

Mark Coleridge érsek

Könyv és DVD

Élet a Lélekben szeminárium.
A dupla DVD az Élet a Lélekben szeminárium angol változatát tartalmazza magyar felirattal ellátva, melyet híres, nemzetközi előadók tartanak, mint David Payne, Michelle Moran, Charles Whitehead és Jenny Baker.
 

DVD

avagy hogyan lett egy drogfüggőből katolikus filmproducer?
Az Életre kelt egy egyszerű és szórakoztató könyv, amelyben a lebilincselő személyes történet és az alapvető, gyakorlatias tanítás mélyíti a hitet.

„Bölcsen ötvözi a tanúságtételt az evangélium üzenetével.”

Michelle Moran, az ICCRS elnöke és a Pápai Tanács tagja.
 

Könyv

A könyvben a szerző – négy kötetben – végigelmélkedi a Teremtés könyvét, magyarázattal is szolgál, de elsősorban saját életünkre vonatkoztatja a Szentírás üzenetét. A könyv alapjául a szerzőnek az Erdélyi Mária Rádióban elhangzott “Hallgassuk az örömhírt!” című műsorai szolgáltak.

“A könyv a Teremtés könyvén vezet végig minket. Mesterien ötvözi a szövegmagyarázatot, a teológiai mondanivalót a fejezetek végén lévő buzdításokkal, amelyek irányt mutatnak a mai kereszténynek az Istennek tetsző élet megélésében.”

Ft. Fülöp László atya

Könyv

A könyvben a szerző – négy kötetben – végigelmélkedi Szent János evangéliumát, magyarázattal is szolgál, de elsősorban saját életünkre vonatkoztatja annak üzenetét. A könyv alapjául a szerzőnek az Erdélyi Mária Rádióban elhangzott “Hallgassuk az örömhírt!” című műsorai szolgáltak.

“Ez a könyv nem kommentár, nem teológiai tanulmány, hanem egy olyan ember gondolatai, akit megszólított az Ige. Érezni lehet az egész könyvben a Szentlélek jelenlétét, új gondolatokat és meglátásokat nyit. Én, mint igehírdető pap, sokat tanultam belőle.”

Ft. Németh László atya

Könyv